Meltblown filters

BorsoSpun Absoluut

Meltblown filterkaarsen worden gemaakt door granulaat te smelten en dit op te spuiten. De van Borselen meltblown filterkaarsen kunnen worden gemaakt uit Polyproyleen, Polyester of Nylon en zijn zowel in een absoluut als Nominale filtratie te verkrijgen. De meltblown filterkaarsen van Van Borselen filters worden gemaakt met FDA en/of EC goedgekeurd materiaal en bestaan uit meerdere lagen waardoor ze een echte diepte werking hebben. Door de grote diversiteit aan fijnheden, materialen en lengtes is dit type filterkaars voor een breedscale aan producten. 

 

Voor meer informatie neem contact op via de e-mail of telefoon

Meltblown filters
polypropyleen, meltblown filterkaarsen
Een polypropyleen meltblown dieptefilter. Deze filterkaars is beschikbaar in veel verschillende fijnheden en lengtes. Deze dieptefilterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjesgrootten.
€ 19,95
Nylon Meltblown filterkaarsen
een nylon meltblown filterkaars die beschikbaar is in verschillende lengtes en fijnheden. Dit type filterkaars is uitermate geschikt voor processen met een hoge temperatuur.
€ 19,95
Polyester meltblown filterkaars

Een polyester meltblown filterkaars, beschikbaar in verschillende fijnheden en lengtes. Polyester is uitermate geschikt voor het filtreren van agressieve vloeistoffen of voor processen met een hoge temperatuur.

€ 19,95
Meltblown polypropylene filterkaars
Een absoluut rated meltblown filterskaars, beschikbaar in verschillende materialen en fijnheden. Deze diepte filterkaars is uitermate geschikt voor producten met een variatie aan deeltjes grootte.
€ 19,95
x100 filterkaarsen
Filterkaarsen type X100, deze polypropyleen filterkaarsen passen zowel in de originelen X100 filterhuizen als in de nieuwe X100 filterhuizen. verkrijgbaar in fijnheden vanaf 1um tot 100 micron.
€ 19,95