Membraan filters

BorsoPTFE

Van Borselen Filters levert een grote diversiteit aan membraanfilters. De typische constructie van een membraanfilter zorgt voor een groot filteroppervlak. Het polymeer geplisseerde media past in een relatief kleine omgeving. Het resultaat hiervan is een filter met hoge doorstroming "flow rates" en lager drukverliezen over het filter. Deze filters zijn ideaal voor kritische applicaties in de farmacie, dranken, fijne chemicaliën en semi-conductor. 

Membraan filters
BorsoPes-Aqua een Polyethersulfone membraan filterkaars

De BorsoPES-Aqua is een PES (polyethersulphone) membraan filterkaars. De BorsoPes-Aqua Membraan Filterkaars is beschikbaar in micronages 0.04 micron, 0.1 micron, 0.2 micron. Het is ontworpen voor toepassingen zoals het verwijderen van micro-organismen of ultrafijne deeltjes. Dit is een perfecte filterkaars voor water filtratie.

€ 19,95
polyethersulfone membraan filterkaars
Een enkellaags Polyetersulfon membraanfilterkaars voor het filtreren van micro-organismen uit vloeistoffen. Het filter is te verkrijgen vanaf 0.01micron t/m 1.2 micron en vanaf 5 inch t/m 40 inch lengte.
€ 19,95
Dual layer polyethersulfone filterkaars
Een dubbellaags Polyethersulfone membraanfilterkaars. Het filter is uitermate geschikt voor het filtreren van ongewenst microbiologische vervuiling.
€ 19,95
Membraanfilterkaars
Een dubbellaags membraanfilterkaars speciaal ontwikkeld voor het filtreren van wijn én bier.
€ 19,95
Nylon 6.6 membrane filter
Een membraanfilterkaars gemaakt van asymmetrisch nylon 6.6 membraan.
€ 19,95
PTFE hydrofobe membraan filter

Een hydrofobe PTFE membraanfilterkaars. Het hydrofobe membraan maakt het filter uitermate geschikt voor het steriel filtreren van gassen en lucht. 

€ 19,95
BorsoTEF

BorsoTef is een geplisseerd PTFE-membraan filterkaars met PFA Binnen en buitenkern. Verkrijgbaar in 0.05 tot 10µm en in lengtes tot 40inch. 

€ 19,95
Capsulefilter met een PTFE membraan

BorsoCap PTFE capsulefilter is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd PTFE-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

€ 19,00
BorsoCap-Sip a NovaSip alternative

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom

€ 19,00
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd PVDF membraan. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

€ 19,00

membraanfilter

membraanfilters zijn te verkijgen in verschillende afmetingen, fijnheden, materialen en eindkap connecties. Heeft u een membraan filter en wilt een alternatief Van Borselen kan op bijna ieder merk een goed alternatief leveren. Voor meer informatie neem contact op.