Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Filterplaat

Filterplaten van het merk Carlson

Van Borselen levert al jarenlang topkwaliteit filterplaten van de merken Carlson en filtrox. Carlson en Filtrox zijn een van de meest vooraanstaande fabrikanten van filterplaten. Carlson en Filtrox ontwerpen produceren een uitgebreide set dieptefiltratieplaten deze hoogwaardige dieptefiltratiemedia zijn geschikt voor de voedingmiddelen en drank, de chemische industrie, de farmaceutische en biotechnologische industrie. 

 

Filterplaat
Platenfilter carlson XE
De Carlson XE filterplaten zijn gemaakt van cellulose materiaal. Typische toepassingen van de XE-serie zijn filtratie van wijnen, bieren, siropen, en cosmetica. waarbij een lange levensduur, steriliteit, stabiliteit en helderheid essentieel zijn.
€ 19,95
Filterplaat filtrox carlson XS
Filterplaten voor de het filtreren van voedingsmiddelen en dranken. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen.
€ 19,95
Filterplaten cellulose
Carlson heeft deze volledig uit cellulose bestaande filterplaten speciaal ontwikkeld voor een aantal specifieke toepassingen, met name voor filtratie van vloeistoffen met een hoge viscositeit. De EE serie wordt geproduceerd in diktes variërend van 1,00 tot 4,60 mm.
€ 19,95
Cellulose Filterplaten
Een cellulose filterplaat speciaal ontwikkeld voor diepte filtratie. Verkrijgbaar in 20x20,40x40,60x60 en in een veel verschillende micronages.
€ 19,95
Filterplaten cake filtratie

Een speciaal ontwikkelde steun filterplaat welke afwasbaar is. Dit type plaat zijn uitermate geschikt als u de filterplaat gebruikt voor cake filtratie.

€ 19,95
Actiefkool filterplaten
Filterplaten geïmpregneerd met actief kool voor het ontgeuren en ontkleuren van vloeistoffen. Verkrijgbaar in 7 verschillende actiefkool gradaties.
€ 19,95
Filterplaten Filtrox fibrafix
Filterplaten voor de het filtreren van voedingsmiddel en industriële toepassingen.
€ 19,95
cellulose Filterplaten
Filterplaten speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van TCA en TBA uit wijnen en andere dranken.
€ 19,95
Cellulose Filterplaten Carlson, Filtrox filtrodur 900

Deze filterplaten worden gemaakt uit speciaal geselecteerde grondstoffen zoals gezuiverde en gebleekte cellulose. Hierdoor zijn de filterplaten zeer sterk en kunnen ze gebruikt worden voor onder andere cake filtratie. 

€ 19,95
Filtrox Carbofil sheet

Filterplaten geïmpregneerd met actief kool voor het ontgeuren en ontkleuren van vloeistoffen. Verkrijgbaar in 9 verschillende actiefkool gradaties.

€ 19,00