Sterieleluchtfilters

Wij hebben filters voor perslucht

Van Borselen Filters biedt een breed programma van industriele luchtfilters en procesfilters bedoeld voor de filtratie van lucht, stoom en gassen, alsmede vloeistoffen. 

Sterieleluchtfilters
PTFE mini  tank filter

PTFE-membraan filterkaars speciaal ontworpen voor het steriel beluchten en ontluchten van uw opslagtanks of voor gebruik als een vacuum break op uw autoclave.

€ 19,95
PTFE membraanfilterkaars
Een hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.
€ 19,95
Tank beluchting filter
Een tank beluchtings filter, met de P-BE filters kan 100% steriliteit worden gegarandeerd bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën of voedingsmiddelen.
€ 19,95
Perslucht en steriele lucht filterhuizen
De roestvrijstalen filterbehuizingen van Borso Comphousing, zijn verkrijgbaar in 18 verschillende maten en worden gebruikt voor de filtratie van perslucht en andere gassen.
€ 0,00
Steriele luchtfilterkaars
De P-SRF is een steriele luchtfilterkaars met 95% open area. Het P-SRF filter bestaat uit een driedimensionaal borosilicaat diepte-medium van 0.2um met een 99.99998% efficiency.
€ 0,00
Gesinterde filterkaars voor gassen en perslucht
Het BorsoComp Cartridge filter is ontworpen voor het verwijderen van deeltjes uit gassen, vloeistoffen en stoom. Het BCC filterpatroon bestaat uit gesinterd roestvrij staal en is te verkrijgen in fijnheden vanaf 1 μm tot 25 μm.
€ 0,00
Tank beluchtingsfilters
P-BE filterkaarsen worden gebruikt om 100% steriliteit te garanderen bij de opslag van farmaceutische producten, chemicaliën en levensmiddelen. De P-BE filterkaarsen zijn te verkrijgbaar in 12 verschillende maten voor een flow van 3 tot 1980 Nm/h.
€ 0,00
PTFE membrane filter gasses and Air.

Een dubbel laags hydrofobe PTFE membraan filterkaars voor het steriel filtreren van lucht, gassen of voor het beluchten van uw steriele tanks. Verkrijgbaar in 0.1, 0.2, 0.45 en 1,0 micron en in verschillende lengtes tot 40 inch.

€ 19,95
BorsoTEF

BorsoTef is een geplisseerd PTFE-membraan filterkaars met PFA Binnen en buitenkern. Verkrijgbaar in 0.05 tot 10µm en in lengtes tot 40inch. 

€ 19,95
Capsulefilter met een PTFE membraan

BorsoCap PTFE capsulefilter is een membraancapsule, voorzien van geplisseerd PTFE-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

€ 19,00
Polypropyleen capsule voor inkt

BorsoCap PP capsulefilter is een geplisseerde capsule, voorzien van geplisseerd Polypropyleen-filtermateriaal. Verkrijgbaar in verschillende fijnheden en afmetingen. 

€ 19,00
BorsoCap-Sip a NovaSip alternative

BorsoCap-SIP capsulefilter is een PTFE membraancapsule, speciaal ontwikkeld voor het filtreren van steriele lucht en gas in bioframacutische toepassingen. De BorsoCap-Sip is een capsule filter welke inline gesteriliseerd kan worden met stoom

€ 19,00

Steriel filter voor lucht en gas Filtratie

De sterieleluchtbehuizing is de standaard behuizing passend voor industriele luchtfilters en proces steriel filters. De serie bestaat uit 12 enkele behuizingen (1 steriel filter element) en 6 multibehuizingen (3 – 10 filterelementen). Beide behuizingsvarianten zijn verkrijgbaar in roestvrij staal 1.4301 (V2A) en 1.4404 (V4A). Ontwerp, testen en fabriceren volgens AD2000. De behuizing is geclassificeerd en goedgekeurd in overeenstemming met PED 97/23 / EG voor vloeistoffen in vloeistofgroep 2.