BorsoPleat-K

BorsoPleat-K

Een polypropyleen geplisseerde filterkaars die uit acht filterlagen bestaat. Deze acht lagen zorgen ervoor dat het filter uitermate geschikt is voor vloeistoffen met een grote diversiteit aan deeltjes.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op via de telefoon of e-mail

Meer informatie

Materiaal Polypropyleen
Toepassing Water, Voedingsmiddelen en drank, Chemie, Olie en gas, Automotive, Verf hars en coating
Soort Geplisseerde filterkaars
Diameter 63mm (2,5'')
Cartridge lenght 254mm (10”), 508mm (20”), 762mm (30”), 1016mm (40”)
Micron 0.5, 0.8, 1, 2, 3, 5, 7, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 90, 105
Adapters Doe / Double open end, Code 3 / Single open end with Flat closed and external 222 o-rings, Code 7 / Single open end with Fin end, 2 locking tabs and external 226 O-ring, Code 8 / Single open end with fin end and external 222 O-rings
Seals Ethylene Propylene, Viton, Nitrile, FEP Encapsulate Viton, FEP Encapsulate Silicon
Filter media Polypropyleen

Product bijlagen / Datasheet

BorsoPleat_k (1.49 MB)

Omschrijving / BorsoPleat-K

De BorsoPleat-K is een combinatie van acht afzonderlijke filtratielagen voor een echte dieptefiltratie, met het oppervlakte van een gepliseerd element. ​BorsoPleat-K patronen zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte.  De BorsoPleat-K kaarsfilters zijn te verkrijgen in een micronage van 0.5µm tot 75 micron abs. 

Dit ontwerp zal vervuiling van het filteroppervlak met een breed spectrum aan verontreinigingen verminderen. BorsoPleat-K kaarsfilters zijn bij uitstek geschikt voor de filtratie van procesvloeistoffen, die verontreinigingen bevatten met een breed scala aan deeltjesgrootte. De gesorteerde meerlaagse polypropyleenmedia zorgen voor de voorfiltratie van de procesvloeistof voorafgaand aan de absolute nominale eindlaag. Het unieke ontwerp van de BorsoPleat-K filterkaarsen draagt bij aan lagere bedrijfskosten. 

Dit is ons alternatief voor de volgende producten